Realtor > Stockholm > Norrtälje > Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje - realtor in Norrtälje


logo

Company:Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Address: Kyrkogatan 8
  761 30
  NORRTÄLJE
Phone:0176-766 90
Homepage:Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Mäklare med koll på läget. Vi kan Norrtälje

Vill du köpa eller sälja bostad i Norrtälje? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik är idag totalt sju mäklare, en butiksansvarig och tre mäklarassistenter. Vi har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Under sommaren har vi även öppet i vår bobutik vid färjeläget i Furusund.